Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering

Ik wil het even met u hebben over bedrijfsfinanciering. Hiervoor kunt u naar uw bank, bijvoorbeeld uw huisbank. Dan krijgt u een aanbod, of niet. Stel u krijgt een aanbod, hoe weet u dan of de condities die bij dat aanbod horen de beste condities voor u zijn? Stel u krijgt geen aanbod, dan bent u weer terug bij af met als gevolg dat u opnieuw moet beginnen bij een andere financier of u haakt af.

Wij doen dat anders. Als u bij ons een aanvraag indient onderzoeken wij, met behulp van onze geavanceerde software, bij ruim veertig financiers wie een aanbod wil uitbrengen en tegen welke condities. Vervolgens dienen wij uw aanvraag bij verschillende financiers tegelijk in. Hierdoor hoeft u, als u geen passend aanbod bij de één krijgt, niet alles opnieuw in te dienen bij een andere partij. Dat hebben wij dan al voor u gedaan. Daarnaast kunt u verschillende aanbiedingen, samen met ons, vergelijken. Hierdoor weet u dat u het beste uit de markt krijgt dat mogelijk is.

De aangesloten financiers, waaronder grootbanken, weten hoe wij werken. Daardoor zorgen zij voor de scherpste condities voor u die mogelijk zijn.

Wilt u weten wat haalbaar is? Met deze tool kunt u uw gegevens invoeren en krijgt u inzicht in het aantal financiers die een aanbod willen uitbrengen.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via onze website of door hier een bericht achter te laten. Dan nemen wij snel contact met u op om met u te sparren over uw wensen.

Tot snel!

 

Hajo de Vries

Logo Vries Koesveld

Vries & Koesveld