Advies bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen

Bedrijfsverzekeringen, altijd maatwerk

De lijnen zijn kort, zonder onnodige, en soms vervelende, tussenschakels. Bij ons heeft u één vast contactpersoon. Persoonlijke service zit in ons DNA. Het adviseren en bieden van maatwerk doen wij het allerliefst. Vandaag, maar ook morgen en overmorgen.

Wij hebben de keuze uit ruim 20 verschillende aanbieders voor uw bedrijfsverzekeringen. Geen standaard huispolis van de huisbank omdat dit nu eenmaal wordt aangeboden. U moet goed verzekerd zijn. Dus regelen wij voor u een verzekering op maat met een goede dekking en uitstekende voorwaarden tegen een scherpe premie. Gewoon naadloos passend bij uw bedrijf, niets meer en niets minder. Wij kijken verder, samen met u.

Met deze tool kunt u onderzoeken hoe goed u verzekerd bent.

Totaalplaatje in beeld

Ondernemen is uitdagend en meestal gewoon leuk. Geen dag is hetzelfde. Echter, als ondernemer/ZZP’er loopt u nu eenmaal risico’s zoals grote kans op schade aan producten of diensten. Of u blijkt ineens aansprakelijk voor het een of ander.

Weet dat u niet alles hoeft te verzekeren. En dat is gelijk de kracht van ons bedrijf. We kijken naar het totaalplaatje. Niet alleen naar de bedrijfsfinanciering. Niet alleen naar de bedrijfsverzekeringen. Niet alleen of u onder- of over-verzekerd bent. Maar naar het geheel. We kijken naar de waarde van uw bedrijfspand. Hoeveel risico’s loopt u nu eigenlijk?! Juist, bij ons bent en blijft u in beeld als klant. Van A tot Z. Wij laten u niet omvallen.

‘Wij hebben inzicht en bieden tegelijkertijd overzicht’

 Hoe werken wij?

Met onze risicoanalyse brengen wij alle risico’s overzichtelijk in kaart. Vaak gebeurt dit op locatie. Wij nemen persoonlijk deze risico’s met u door. U bepaalt welke risico’s u wilt verzekeren en welke u liever voor eigen rekening neemt. Vervolgens berekenen wij de premie voor u en brengen voor de te verzekeren risico’s een duidelijke offerte uit. Zonder kleine lettertjes. Zonder uitzonderingen. Geen onaangename verrassingen dus! Opnieuw lopen wij de offerte gezamenlijk door. De polissen volgen dan snel. En onze service houdt hier niet op; jaarlijks (of tweejaarlijks) houden wij ’n check, zodat alles nauw blijft aansluiten op de actuele situatie en ontwikkelingen in de markt.

‘Één duidelijke offerte zonder kleine lettertjes’

Geen wachttijden bij schadeafhandeling

Onze onderscheidende meerwaarde ervaart u pas echt wanneer u schade heeft. Wij garanderen een snelle en adequate reactie. Wij houden niet van wachttijden. Zowel de externe schadebehandelaar als wij werken in hetzelfde systeem. De winst? De digitale informatie is altijd accuraat voorhanden. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Sterk in Midden Nederland

Wij richten ons bewust op Midden-Nederland. Wij kennen deze regio als onze broekzak, spreken dezelfde (ondernemers)taal en weten als geen ander wat er speelt. Onze doelgroep bestaat uit het midden- en kleinbedrijf en ZZP’ers.

Omzetten zijn tot 10 miljoen te verzekeren voor de AVB (Aansprakelijkheidsverzekering Bedrijven). Per risicoadres is een standaard branddekking tot vijf miljoen te verzekeren. Ook voor verhuurd onroerend goed bieden wij maatwerk.

Tot slot hebben wij een speciaal maatwerkpakket ontwikkeld voor VvE’s. Met hierin de mogelijkheid ook bestuurdersaansprakelijkheid, glas- en milieuschade mee te verzekeren.

Logo Vries Koesveld

Vries & Koesveld