Duurzaam ondernemen

Bedrijfsverzekeringen

Duurzaam financieren bedrijven

Volgens ons is duurzaam ondernemen de sleutel tot succesvol ondernemen. Door duurzaam te ondernemen maakt u uw bedrijf toekomstbestendig. Wij helpen uw bedrijf met de beste financieringsoplossing voor verduurzaming. Verduurzaming vraagt om investeringen. Wij doen zaken met ruim 40 verschillende aanbieders waaronder grootbanken en crowdfunding platforms. Hierdoor halen wij de beste financieringsoplossing uit de markt tegen de meest gunstige condities.

Groenfinanciering

Wilt u uw bedrijfspand duurzaam renoveren of investeren in een eigen zonne-energiesysteem? Wilt u uw biologische landbouwbedrijf uitbreiden? Dan kan een “Groenfinanciering” een oplossing voor u zijn. Alle investeringen met een positief effect op natuur en milieu komen voor de Groenfinanciering in aanmerking. De overheid stimuleert duurzame investeringen. Als u een Groenverklaring heeft komt u in aanmerking voor een Groenfinanciering en krijgt u korting op de rente. De Groenverklaring vragen wij, samen met uw financiering, voor u aan.

Duurzaam vastgoed

Wilt u duurzaam vastgoed aanschaffen of uw huidige gebouw verduurzamen maak dan een afspraak met ons om over de financieringsoplossingen te praten. Dan bekijken we ook of u voor een “Groenfinanciering” in aanmerking komt.

Bronnen

Logo Vries Koesveld

Vries & Koesveld